Organizacija venčanja

ORGANIZACIJA VENČANJA

Event Guru nudi svojim klijentima veći niz usluga, preko organizacije venčanja, do realizacije dekoracije prostora i koordinacije najbitnijeg dana u Vašem životu, istovremeno birajući šta je najbolje za Vas, kao i za Vaše goste.

Organizaciju venčanja započinjemo sa upoznavanjem Vas, Vaših ideja i dopadanja, Vašeg omiljenog stila, izbor hrane, Vama omiljene boje i tonove, a zatim radimo na pronalaženju Vama odgovarajućih saradnika, kako biste oživeli Vašu jedinstvenu viziju!

Naše usluge uključuju svaki detalj organizacije venčanja, uključujući:

Pronalaženje prostora za venčanje
Zakazivanje venčanja u crkvi ili opštini
Pronalaženje dj-a ili benda
Dizajn pozivnica, predlaganje teksta, mailing istih

Prevoz gostiju, kao i organizacija smeštaja onih van grada
Pomoć u odabiru venčanice, odela, šminke, frizure, itd.
Fotograf i videograf
Specijalni efekti

Dekoracija i cvetni aranžmani
Ketering
Torte i kolači
Kompletan nadzor realizacije

Event Guru agencija nudi par svadbenih paketa, koji će Vam omogućiti da izaberete nivo usluga koje odgovaraju Vašim potrebama.

Svako prilagodjavanje i kombinacija usluga iz različitih paketa, prema Vašim ličnim potrebama, je moguća

Kompletno planiranje venčanja

Za mladence koji žele celokupno planiranje i organizaciju venčanja, počevši od pronalaska prostora, do koordinacije i nadgledanja same proslave, neumorno ćemo raditi da bi realizovali svaki detalj venčanja prema Vašim željama i potrebama.

Marija i njen tim će biti glavni kontakt izmedju Vas i svih odgovornih za realiziju svadbe, upravljajući celokupnim procesom organizovanja, počevši od izbora mesta, rasporedu, pronalaženju Vama odgovarajućih saradnika, kao i samoj koordinaciji vašeg „glavnog dogadjaja u životu“, kako bi Vi i Vaši gosti uživali u najlepšoj atmosferi.

Event Guru će se pobrinuti za sve detalje i pomoćiće Vam da dizajn i stil Vašeg venčanja bude elegantan i kohezivan, stvarajući očaravajuće i nezaboravno iskustvo baš onako kako Vi želite.

Delimično planiranje venčanja

Već ste obavili veći deo planiranja i upoznavanja saradnika, ali Vam treba pomoć profesionalnog tima da preuzme organizaciju u ruke, kako bi sve proteklo u savršenom redu, i bez stresa, za Vas.

Ukoliko odlučite da želite našu pomoć, Event Guru će Vam pomoći da pronadjete ostale odgovore za realizaciju venčanja, da sklopite ugovore, i pratite njihov celokupan rad, uključujući i nadzor istih na dan Vašeg venčanja.

Delimično planiranje je savršeno za par, koji i sam uživa u procesu organizacije i planiranja, ali koji zna da je pomoć profesionalaca dobro došla, kako bi sve izveli na pravi put.

Dan / mesec koordinacije venčanja

Ova usluga počinje 4 do 8 nedelja pre venčanja, i namenjena je parovima koju su većim delom organizovali sami venčanje, ali žele da iskusni organizator venčanja preuzme sve u svoje ruke i izvrši nadzor i koordinaciju dana venčanja.

Event Guru će potvrditi sa Vama sve detalje do sad sprovedene organizacije, i proveriće već sklopljene ugovore izmedju Vas i ostalih uključenih u organizaciju venčanja. Potvrdjujući sve detalje sa Vama kao i “vendorima“, upravljaćemo celokupnom organizacijom i samim danom venčanja, da sve protekne u najboljem redu, tako da i Vi, i Vaši gosti možete uživati u slavlju bez brige.

Venčanje van Srbije

Maštate o venčanju na egzotičnoj plaži na Karibima, ili sunčanim poljima Toskane,  tu smo da ostvarimo Vaše želje i realizujemo savršeno okruženje i venčanje Vaših snova, uz organizaciju celokupnog putovanja, hotela, viza ( ako su potrebne), i svih detalja venčanja, kako bi Vi i Vaši gosti uživali u jedinstvenom životnom iskustvu.