O NAMA

_

Marija je internacionani planer venčanja, privatnih i korporativnih proslava, sa licencom Kanadske škole “QC Even Planning School“, kao i CEO i kreativni direktor Event Guru agencije u Beogradu.

Sa svojom gracioznom profesionalnošću i okom za detalje, kao i prefinjenim stilom, Marija je prepoznatljiva po umeću strastvene kreativnosti  i realizaciji nezaboravnih proslava.

Marija u Beograd donosi neuporedivo iskustvo organizovanja i projektovanja privatnih i korporativnih dogadjaja i savršenih venčanja, počevši od egzotičnih plaža Dominikanske republike, preko neodoljivog šarma Tel Aviva, sa svojim multikulturalnim zaokretom.

Event Guru je agencija za organizovanje venčanja i proslava, koja nudi različite usluge, kako biste realizovali Vašu ideju u stvarnost.

 

Event Guru

_

Sa kompletnim paketom organizacije Vašeg dogadjaja, tu smo da realizujemo sve aspekte Vašeg slavlja, od pronalaženja prostora, do kompletnog nadzora realizacije.

Imajući u vidu Vašu ideju i viziju, mi smo tu da orkestriramo svaki detalj procesa organizovanja, do samog koordiniranja dana venčanja ili proslave.

 

Event Guru ne prati trendove, već ih diktira.